vineri, 27 mai 2011

Prezentare Fiat 500

Share




Fiat 500 este prima masina lansata cu o gama completa de motorizari (1.2 69 CP, 1.3 Multijet 75 CP, 1.4 16v 100 CP), cu nu mai putin de 7 airbag-uri in dotarea standard, Fiat 500 este automobilul pentru care s-au creat in mod special 100 de accesorii inedite si care se reinventeaza in peste 500 000 de variante.


Design exterior

Creat la Centrul de Design Fiat, noul 500 este acum o compacta in 3 usi de 355 cm lungime, 163 cm latime si 149 cm inaltime. Luand in considerare succesul imens al primului Fiat 500 si asteptarile unui public implicat emotional si practic in intregul proces decizional, proiectantii Fiat au respectat conceptul initial al micutei citadine accentuand insa tot ceea ce inseamna inovatie si setând o serie de noi standarde in clasa autoturismelor mici de oras. Nici un detaliu de exterior nu a fost adaugat intamplator: cele doua randuri de faruri si mustatile ce incadreaza logo-ul sunt un tribut adus versiunii clasice in timp ce liniile ce pornesc din spate si se ingusteaza catre partea frontala intaresc aspectul modern al noului model. In privinta culorilor si a optionalelor de exterior, Fiat 500 poate fi comandat in 12 culori diferite - pastel, metalic si perlat - si personalizat cu o varietate de stickere, sigle si ornamente extrem de elegante.

Design interior

Pop, Lounge si Sport nu sunt doar trei denumiri generice ale nivelelor de echipare ale lui Fiat 500 ci si trei stari ce ascund nu mai putin de 500 000 de variante de personalizare ale noului model. Pentru fiecare personalitate, Fiat 500 are o propunere de individualizare ce completeaza toate celelalte detalii esentiale de interior: confort, spatiu, functionalitate. Elementele cromate, scaunele in doua culori si bordul in culoarea caroseriei, alaturi de detalii precum pulverizatorul de parfum si brelocul asortat la culoarea masinii definitiveaza aspectul unui ideal autoturism de oras pentru 4 persoane.




Sistemul Blue&Me


Sistemul hands-free Blue&Me, o inovatie tehnologica semnata de Fiat si Microsoft, este o platforma multimedia bazata pe tehnologia Bluetooth, ce functioneaza atat pe baza recunoasterii vocale cat si a comenzilor de pe volan.
Dupa realizarea primei conectarii a telefonului mobil prin Bluetooth cu sistemul Blue&Me, si ulterior descarcarii agendei din telefon, conducatorul auto poate primi si efectua convorbiri telefonice doar prin lansarea unor comenzi vocale. Sistemul permite conectarea simultana a pana la 5 telefoane diferite.
In acest caz, sistemul se va conecta automat la cel mai utilizat dintre acestea. Convorbirile telefonice se pot realiza fie prin pronuntarea unui numar de telefon, cifra cu cifra, fie prin pronuntarea numelui asociat unui numar de telefon. De asemenea, pentru cautarea unui numar de telefon in agenda si afisarea acestuia pe display-ul tabloului de bord se pot folosi si comenzile de pe volan.

Experienta muzicii

Prin intermediul sistemului Blue&Me muzica preferata poate fi ascultata in toate formatele digitale dorite- MP3/WMA/WAV sau prin reproducerea playlist-ului personalizat - m3u, wpl.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti conectezi la bord, prin USB, playerul tau (stick USB, mp3 player sau telefon).
Singura conditie este ca melodiile pe care le ai sa nu fie protejate de drepturi asa cum sunt melodiile de pe iTunes.
Imediat ce ai conectat instrumentul tau pe bord, acesta il va recunoaste si pe ecranul de la radio va aparea mesajul ‘MEDIA PLAYER’ ca sursa audio. Mai departe poti sa utilizezi comenzile vocale sau butoanele de pe volan pentru a selecta melodia pe care ti-o doresti din folderele sau listele tale.


Pentru detalii va rugam sa consultati fisa de preturi de mai jos.
Pentru o vizualizare optima va recomandam sa folositi functiile 'Fullscreen' si 'Zoom'.
Oferta valabila in perioada 1-30 iunie 2011.
Preturile sunt exprimate in Euro, includ TVA si transportul pana la concesionar.



Detalii suplimentare despre acest model si oferta de pret gasiti la dealerul dvs. Fiat - AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites