vineri, 27 mai 2011

Noul Fiat Doblo Cargo a cucerit titlul "International Van of the Year 2011"

Share



Noului Fiat Doblo Cargo i-a fost acordat titlul International Van of the Year 2011, cu 128 de puncte din 168 posibile, de catre un juriu format din 24 jurnalisti specializati in vehicule comerciale, reprezentand tot atatea tari. Prestigiosul trofeu a fost decernat in cadrul serii de gala ce a marcat cea de-a 63-a editie a Salonului auto International de la Hanovra, cea mai importanta expozitie pentru vehiculele comerciale si industrial.



Lorenzo Sistino, directorul executive al companiei Fiat Professional, a comentat premiul acordat modelului Fiat Doblo: "Noul Doblo Cargo a fost un vehicul inovativ chiar din faza de concept. Cu Doblo noi oferim clientilor nostri cea mai larga gama a posibilitatilor de alegere, emisiile cele mai mici si cea mai avansata tehnologie din categoria sa. Premiul este o marturie a capacitatii noastre de inovatie in productie. Faptul ca Doblo a castigat demonstreaza atat nivelul sau de inovare cat si aria schimbarilor facute pentru a raspunde noilor nevoi ale clientilor."

Noul Doblo Cargo, construit pe o platforma noua, a doborat numeroase recorduri la categoria sa: lungimea interioara pana la 2,17metri, distanta intre pasajele rotilor din spate de 1,23 metri, volume de la 3,4 la 4,2 metri cubi, sarcina utila de la 750 la 1000 kilograme, consumul combinat de combustibil de 4,8 litri/100km 1.3 Multijet II Euro 5. Aceste recorduri asigura beneficii substantiale clientilor prin optimizarea afacerilor si gestionarea costurilor. Noul vehicul ofera mai mult spatiu de incarcare decat modelul anterior: mai rectangular, unitar, utilizabil in totalitate si echipat cu usi laterale culisante, precum si cu usi spate foarte largi care usureaza operatiunile de incarcare si descarcare.

Pentru Noul Doblo Cargo sunt disponibile 3 motoare Euro 5 cu Start&Stop: 1.4 Benzina 95 CP, 1.3 Diesel Multijet II 90 CP si 1.6 Diesel Multijet 105 CP. Toate motoarele ofera performante excelente, niveluri reduse de zgomot, precum si costuri reduse de exploatare (consumuri de combustibil si mentenanta). De asemenea, motoarele Euro 5 au o fiabilitate ridicata si poluare redusa. Au in echiparea standard sistemul Start&Stop si filtrul de particule (numai la motoarele diesel).



Sursa: www.fiatprofessional.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites