miercuri, 25 aprilie 2012

Fiat introduce noul Punto Van

Share


Noul vehicul de marfă Punto Van îsi pregăteste debutul. Dotările masinii sunt îmbogătite cu noi sisteme de sigurantă activă. Vor fi disponibile cinci motorizări, din care trei diesel de 1.3 litri.


Fiat revine în centrul atentiei cu alte noutăti importante pentru clientii mărcii. Dacă la salonul de la Beijing italienii au lansat sedanul compact Viaggio, în Europa se pregătesc să introducă un nou model dedicat micilor întreprinzători. Gama de vehicule comerciale se va îmbogăţiti zilele acestea cu noua gamă Punto Van, care înlocuieşte versiunea anterioară Grande Punto Van.

Desi se va lansa la sase ani distantă de la debutul european, micul vehicul de marfă nu aduce foarte multe schimbări la nivel estetic.

Noul Punto Van vine cu o nouă grilă motor, un design revizuit al spoilerului si prizei centrale de aer, iar proiectoarele de ceată sunt integrate în grila inferioară. O altă schimbare se remarcă în dreptul lămpilor de semnalizare ce au fost detasate de pe blocurile optice pe lateralele barei de protectie, iar aripile fată si spate primesc un contur mai proeminent.

Fiat echipează micul cărăus urban cu airbaguri frontale duble, ABS, EBD, sistemul de control al stabilitătii si noi jante din aliaj.

Sub aspect tehnic, paleta de motorizări va consta din cinci unităti, din care trei diesel Multijet de 1.3 litri disponibile în trei niveluri de putere de 75, 85 şi 95 CP, la care se adaugă două versiuni pe benzină 1.2i de 65 CP şi 1.4i de 77 CP. Pe anumite piete, vor fi livrate si motorizări pe metan sau GPL.


via www.autopassione.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites