miercuri, 14 martie 2012

Noua reclama Abarth 500, cu Charlie Sheen si Catrinel Menghia in rolurile principale

Share

Pentru ca pana la preluarea Chrysler de catre Grupul Fiat, americanii nu erau foarte familiarizati cu marca Fiat si extensia sa sportiva Abarth, italienii au ales sa creeze o campanie de promovare pe care nimeni sa nu o poata trece cu vederea. Asa a aparut colaborarea cu fotomodelul roman Catrinel Menghia si indraznetul spot care a luat prin surpindere piata nord americana.



Daca prima reclama a devenit unul dintre cele mai intens discutate virale din ultima perioada si a oprit putin respiratia spectatorilor in timpul pauzelor publicitare din cadrul celebrului Super Bowl, a doua adauga o doza in plus de sare de piper, prin persoana controversatului Charlie Sheen, unul dintre cei mai comentati actori de pe scena showbiz-ului de peste ocean, dar si unul dintre cei mai carismatici.



Spot-ul video face aluzie tocmai la recentele sale probleme din viata personala si ironizeaza perioada in care a fost tinut sub observare pentru micile sau mai marile sale excese. Regasiti mai jos atat reclama cat si un foarte scurt material cu Catrinel Menghia realizat de un site american.


Sursa: www.autoitalia.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites