vineri, 2 decembrie 2011

Fa-ti schimbul de ulei la Auto Tivoli si primesti gratuit o verificare completa a masinii tale!

Share

La orice schimb complet* de ulei primeşti din partea noastră o verificare gratuită a stării maşinii tale. Aceasta cuprinde: verificare tren rulare, test pe standul de frânare şi amortizoare, verificare niveluri lichide motor (ulei, lichid de frână, lichid servodirecţie, antigel), verificare densitate antigel, verificare stare încărcare baterie, verificare presiune roţi, verificare sistem spălare şi ştergere parbriz şi verificare sistem de iluminare. Preţul unei astfel de verificări este de 39 Ron.

- manoperă schimb de ulei şi filtru ulei la doar 35 Ron.
- ulei de motor de la doar 15 Ron / litru**.


*Promoţie valabilă pentru orice marcă auto, cu condiţia ca atât uleiul cât şi filtrul de ulei să fie achiziţionate din unitatea noastră. **Preţ valabil pentru ulei Shell 10W40. Preturile contin TVA si se refera la manopera. Ofertele sunt supuse unor conditii si sunt valabile in perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012.



Pregăteşte-ţi din timp maşina pentru anotimpul rece!

- reglaj geometrie roţi de la doar 49 Ron. Cuprinde: verificare jocuri tren rulare şi direcţie, reglaj geometrie roţi. La autovehiculele la care se reglează şi puntea spate preţul este de 69 Ron.
- înlocuire anvelope şi echilibrare roţi la doar 49 Ron. Cuprinde: înlocuire 4 anvelope, echilibrare 4 roţi şi verificare tren rulare.
- diagnoză cu tester la doar 49 Ron. Diagnoza include scanarea erorilor şi interpretarea lor.
- manoperă de la doar 56 Ron / oră, pentru orice marcă auto, pentru lucrări electrice şi mecanice.

Preturile contin TVA si se refera la manopera. Ofertele sunt supuse unor conditii si sunt valabile in perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012.




In plus, toti cei care au avut o interventie in service-ul nostru in perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, pot participa gratuit la o tombola ce are ca premiu un schimb de ulei.

Detalii suplimentare despre tombolă găsiţi în regulamentul disponibil gratuit în service-ul Auto Tivoli Focşani sau online pe http://autotivoli.blogspot.com.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites