luni, 28 noiembrie 2011

Noua Lancia Ypsilon readuce statutul premium în clasa masinilor de oras

Share


Incepând din luna noiembrie a.c., noua Lancia Ypsilon se întoarce în segmentul premium al masinilor de clasa mica înzestrata cu un nou suflu de eleganta si rafinament, o caroserie în 5 usi (fata de precedenta generatie ce dispunea de 3 portiere) si echipata cu o gama de motorizari ce include, alaturi de 1.3 Multijet 95 CP si 1.2 69 CP, si noul Twin Air 0.9 85 CP, International Engine of the Year în anul 2011 si cel mai putin poluant motor pe benzina în acest moment, toate echipate standard cu sistemul Start&Stop.


Propunând acelasi cocktail inconfundabil de caracteristici upmarket ce îi confera un statut aparte si o recomanda persoanelor ce doresc sa rupa din monotonia masinilor de oras obisnuite, noua Ypsilon adauga si o puternica doza de pragmatism si utilitate prin tot ceea ce înseamna tehnologie, echipari, spatiu si accesibilitate. Acum cu o adresabilitate mult mai larga, prin includerea în structura caroseriei a doua noi portiere, noua Lancia Ypsilon îsi pastreaza însa atuurile de masina compacta si design-ul Made in Italy. Pe de o parte, mânerele portierelor spate sunt incluse în rama usii în asa fel încît modelul dispune înca de farmecul unui mini in trei usi, pe de alta parte, cu 3,84 m lungime, 1,64 m latime si un ampatament de 2,39 m, Ypsilon poate transporta în conditii confortabile pâna la 5 persoane si dispune de unul dintre cele mai încapatoare portbagaje din clasa sa (245 litri).

Din punct de vedere al sigurantei, modelul ofera în standard întreaga gama de echipari specifice: ESP, ASR, Hill Holder, ABS+EBD si 4 airbag-uri.

În privinta optionalelor, o nota de inedit este data de sistemele Magic Parking si Smart Fuel, doua inovatii recente ce sporesc caracterul original al noii Lancia Ypsilon:

Magic Parking este o sistem activat de un buton aflat pe bord si faciliteaza parcarea autoturismului în spatii foarte înguste. Intr-o prima etapa este masurat automat spatiul pentru parcare semnalându-se daca acesta este suficient. În a doua etapa, prin intermediul sistemului, autoturismul efectueaza automat virajul în marsarier, lasând soferului doar sarcina de a regla viteza cu ajutorul pedalelor de acceleratie si frâna.

Smart Fuel permite alimentarea mult mai comoda si mai sigura a automobilului, clasicul buson rezervor fiind acum integrat în tubul de alimentare al rezervorului, deschizându-se si închizându-se automat la introducerea/retragerea furtunului de alimentare.

Gama existenta ofera posibilitatea ca noul model sa fie comandat în nu mai putin de 600 de versiuni diferite, datorita celor trei niveluri de echipare (Silver, Gold si Platinum), 14 culori exterioare (dintre care trei bicolore), 6 variante cromatice pentru tapiserii si 3 tipuri de jante.

Cu un pret de pornire de 9.806 Euro fara TVA (12.160 Euro cu TVA), noua Lancia Ypsilon mizeaza pe eleganta, pe o nota de originalitate specifica marcii, pe argumente concrete ce fac diferenta în raport cu competitia si în general pe un produs consistent din toate punctele de vedere ce îi asigura posesorului un statut aparte în marea masa a conducatorilor auto.



Sursa: www.autoitalia.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites