miercuri, 1 iunie 2011

Prezentare Fiat Sedici

Share






Comod si spatios, robust si usor de manevrat, Fiat Sedici este un SUV ce transforma orice calatorie, indiferent de traseul ales, intr-o reala placere. Sportiv atunci cand i se cere, stabil si sigur in orice situatie, Fiat Sedici este un autoturism proiectat pe masura tuturor membrilor unei familii si, mai mult decat atat, unul pe care il conduci pentru ca va da un plus de savoare timpului tau liber.


Cu un design nou si captivant, accentuat prin detalii ce fac diferenta, Fiat Sedici dispune si de noile motorizari Euro5 1.6 120 CP benzina si 2.0 Multijet 135 CP, de trei versiuni de echipare (Dynamic, Emotion si Luxury), doua tipuri de tractiune la alegere (4x2 si 4x4) si de 9 optiuni de culoare in privinta exteriorului.

Omologarea Euro5 inseamna si avantajul net al consumului redus precum si emisii reduse de Co2, Fiat Sedici situandu-se, din acest punct de vedere, in topul clasei sale, cu valori de 143g/km.

Tot la superlativ sunt si coordonatele de performanta: 180 km/h viteza maxima si accelerare de la 0 la 100 km/h in doar 11,2 secunde.



Tractiune 4x4 accesibila oricui


Fiat Sedici adopta un sistem de tractiune inedit, cu trei moduri de operare: 2WD, Auto si Lock. Astfel, se asigura performante excelente pe teren accidentat, in timp ce consumul de carburant si confortul se ridica la nivelul unui automobil proiectat pentru sosea. In plus, soferul nu pierde posibilitatea de a decide momentul in care doreste sa se foloseasca de tractiunea integrala: actionand comanda electronica de pe consola se face trecerea de la tractiunea fata la 4x4 sau se alege modul de lucru automat.

In modul 2WD, cuplul este transmis numai catre rotile anterioare. Tractiunea este in acest caz adaptata conditiilor normale de rulare pe sosea.

La selectarea modului Auto, in cea mai mare parte a timpului cuplul se transmite rotilor din fata, insa daca se pierde aderenta sau se anticipeaza o scadere, cum se poate intampla la accelerare, sistemul distribuie cuplul necesar si rotilor din spate. Acest mod este foarte util in cazul suprafetelor de rulare ude sau a drumurilor neasfaltate, atat la demarare cat si in mers.

Optandu-se pentru programul Lock, raportul de distribuire a cuplului se mentine 50:50 pana la 60 de kilometri la ora, trecand apoi in modul Auto. Este foarte util pe noroi, zapada sau nisip, asigurandu-se un demaraj eficient.




Detalii suplimentare despre acest model si oferta de pret gasiti la dealerul dvs. Fiat - AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites