marți, 31 mai 2011

Galerie foto: Deschidere showroom AutoTivoli Focsani

Share



Pentru cei care nu stiau acest lucru, concesionarul Fiat din Focsani si-a deschis portile intr-o zi de marti, pe 30 iunie 2009.




AutoTivoli este amplasat pe soseaua de centura a Focsaniului care, in acelasi timp, face parte din drumul european 85 si se intinde pe o suprafata de 5000 mp. Complexul este alcatuit dintr-un showroom de 500 mp, un service de aproximativ 700 mp si sediul administrativ, facilitati in care au fost investite peste 2 milioane de euro.

Auto Tivoli este membra a Grupului Auto Sima Beyer, un pion important in industria auto vranceana. La evenimentul de inaugurare a noului centru integrat din lantul Auto Italia au fost prezenti atat oficialitatile locale, cat si ambasadorul Italiei in Romania - Mario Cospito si membri importanti din conducerea Grupului Auto Italia, precum Cristian Milea - Manager Retea Dealeri Auto Italia Group si Herbert Stein - Directorul Grupului Auto Italia.


Pentru o vizualizare optima va recomandam sa
folositi functia 'Fullscreen'



"O experienta vasta in domeniul industriei auto recomanda familia Sima si echipa Auto Tivoli pentru un raspuns ce se va ridica la cele mai inalte exigente ale clientilor orasului Focsani si ai zonei sale adiacente", a declarat Cristian Milea, managerul retelei nationale de dealeri Auto Italia.


via www.masini.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites