joi, 26 mai 2011

Ypsilon, noua bijuterie Lancia

Share


Salonul Auto de la Geneva a fost locul ideal pentru premiera noului model Lancia Ypsilon, o “navă amiral” în miniatură, care împachetează în doar 3,84m cel mai atrăgător stil Italian, inovaţie şi ecologie de ultimă generaţie. Este pentru prima oară când acest model este prezentat în varianta cu 5 uşi, pentru a oferi mai multă habitabilitate şi confort pentru cei care au rămas fideli charmului Lancia, excelenţei tehnologice şi stilului unic. La originea designului Lancia este plasată o nouă abordare a conceptului de maşină “premium”, care redefineşte întelesul cuvantului “lux”. Cu Ypsilon, luxul devine ceva unic ce vizează emoţia, dorinţa de a “poseda” fără pretenţia de a epata, căutarea unicatului în orice loc, exprimarea adevăratei personalităţi a cuiva fără ca acesta să se lasa influienţat de părerile altora. Noul Ypsilon va fi lansat pe pieţele europene începând cu luna Iunie, iar în Anglia şi Irlanda începând din Septembrie, sub sigla Chrysler.

Noul Ypsilon vine echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, de la mult premiatul motor Twin Air, urmat de sistemul ecologic Multijet II cu Start &Stop, de echipamente unice în această categorie cum ar fi "Blue&Me-TomTom LIVE" şi sistemul “Smart fuel”, la care se adaugă blocurile de lumini de generaţia a doua : Magic Parking, Bi-Xenon şi stopurile cu LED.

Noul Ypsilon este o maşina ultra compactă, ce rămâne în segmentul B oferind însă noi standarde de habitabilitate şi confort superioare faţă de clasa sa. Chiar dacă nu are decât 384 cm lungime, 167 cm lăţime şi 152 cm înălţime, cu un ampatament de 239 cm, noul Ypsilon poate găzdui până la 5 persoane, având cel mai spaţios portbagaj din segment . La momentul lansării, noul Ypsilon va oferi peste 600 de opţiuni de personalizare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites