joi, 8 septembrie 2022

În ‘sferă’, noul Peugeot 408 întoarce toate privirile…

Share

 


Pe 4 august, Noul PEUGEOT 408 a fost dezvăluit în acest cadru, în care publicul va poate să admire modelul din toate unghiurile.

Este vorba despre o „sferă” transparentă, care se rotește și prezintă astfel noul model Peugeot 408 din toate unghiurile. Acest cadru este total neașteptat, la fel ca și designul noului 408 prezentat de Marca Leului în luna iunie.

Cu aspectul său unic de fastback dinamic și inovator, noul PEUGEOT 408 este menit să inspire. O echipă talentată de artiști, ingineri și tehnicieni din cadrul studioului de creație parizian Superbien a pus în aplicare proiectul conceput de agenția OPEn și l-a transformat într-o realitate uluitoare, care pare să sfideze gravitația.

Acești specialiști în proiectarea de echipamente unice și originale au creat inedita „vitrină”; care este baza și care este vârful acestei „Sfere”? Cum se poate întoarce noul PEUGEOT 408 cu susul în jos sau cum poate acesta să se răsucească și să se miște într-un mod atât de neobișnuit? Răspunsul este această sferă transparentă care înconjoară mașina și o prezintă astfel din toate unghiurile.

Luvru-Lens va găzdui această punere în scenă originală. Noul PEUGEOT 408, cu designul său sportiv și dinamic, a fost transformat într-o operă de artă unică, care probabil va fi expusă și în cadrul altor evenimente.

„Ne-a plăcut foarte mult ideea acestei opere de artă efemere, originală și seducătoare, care pune perfect în valoare noul model al Mărcii. Stilul inedit propus de noul PEUGEOT 408, apreciat de numeroșii clienți care l-au descoperit deja, este prezentat într-un mod foarte original, în cadrul unui decor magnific și modern -Muzeul de artă Louvre Lens”, declară Linda Jackson, CEO marca PEUGEOT.

„Peugeot face un pas înainte și inovează în toate domeniile. Sfera transparentă, concepută pentru noul PEUGEOT 408, ilustrează puterea de seducție a noului model Peugeot, indiferent din ce unghi îl privești. Acest proiect este perfect coerent cu noua identitate de marcă inaugurată de Peugeot”, adaugă Phil York, Director Marketing și Comunicare marca PEUGEOT.

 

Sursa: Peugeot Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites