joi, 26 mai 2022

20% reducere pentru reparații caroserie Opel

Share

 

 

Profita de ofertele speciale Opel! Acum ai 20% reducere pentru reparațiile caroserie Opel, pentru piesele de schimb originale si manopera aferenta. Campania promoţională este destinată tuturor persoanelor fizice sau juridice, care posedă un autovehicul Opel mai vechi de 3 ani.

Piesele originale Opel reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere: sunt supuse testelor complete de funcționare și siguranță, se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate

Campania promoţională se desfăşoară în perioada 10 mai – 31 decembrie 2022, iar participanţii la această campanie vor primi 20% reducere pentru piesele de schimb originale și manopera corespunzătoare reparaţiei de tinichigerie.

 

Reducerea recomandată de 20% este aplicabilă anumitor coduri. Detaliile complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Regulamentul oficial al campaniei poate fi citit aici.

 

Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites