vineri, 18 februarie 2022

Noul Peugeot 308 câștigă Trofeul Argus la categoria 'Citadine și Compacte'

Share

 

Noul PEUGEOT 308 este câștigător al ediției 2022 a Trofeului Argus la categoria „Citadin și Compacte”. 308 s-a detașat de rivalele DS4 și Dacia Spring, clasate pe podium.

 

Premiile Argus sunt acordate de un juriu format din 18 jurnaliști, experți și analiști ai pieței auto și specialiști în studiul industriei. Criteriile luate în considerare la jurizare sunt: prețul de achiziție, costurile de utilizare, valoarea reziduală, consumul, inovațiile și prestațiile la utilizare (calitate, confort, plăcere la condus și design). Membrii juriului au fost impresionați de plăcerea la condus oferită de Peugeot 308, de designul și calitatea sa, precum și de capacitatea remarcabilă a acestui model de a asocia confortul și dinamismul.

Grégory Pelletier, redactor-șef al publicației L’Argus a afirmat: „Peugeot 308 a câștigat detașat la categoria sedanurilor campacte. Designul, designul, plăcerea la condus, confortul, echipamentele tehnologice…sedanul fabricat la Mulhouse s-a ridicat la nivelul modelelor premium, în materie de performanță. “

Noul PEUGEOT 308 păstrează AND-ul mărcii PEUGEOT. Senzual și, în același timp, puternic, modelul face parte dintr-un univers de referință mai dinamic și mai sofisticat. 308 este primul model care afișează noua emblemă a Mărcii Peugeot.

„Sunt extrem de mândră că noul PEUGEOT 308 a câștigat acest premiu Argus: este o recompensă importantă din partea specialiștilor care știu să analizeze mașinile. Puterea de seducție a Noului 308 este evidentă, iar acest premiu demonstrează că are și substanță tehnologică și calitățile unei referințe pe piață. Clienții sunt de acord cu acest lucru: în luna ianuarie 2022, 308 s-a clasat în fruntea segmentului C pe piața din Franța!” Linda Jackson -Director General marca Peugeot.

Trofeele Argus recompensează anual cele mai bune vehicule din categoria lor. Anul acesta au fost 66 de modele candidate și au fost acordate 11 Premii, dintre care 7 au fost acordate noilor modele din următoarele categorii: Citadine și compacte, sedanuri de familie și premium, SUV-uri citadine, SUV-uri compacte și MPV-uri, SUV-uri de familie și Crossover, SUV-uri premium, Vehicule comerciale.)

Cea de a 29-a ediție a ceremoniei de decernare a Premiilor Argus a avut loc la 17 februarie la Espace Clacquesin din Malakoff și a fost găzduită de Margot Laffite.

 

 

DESPRE MARCA PEUGEOT

PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă generalistă de top la nivel mondial. Prezentă în aproape 130 de țări, marca a vândut peste 1 200 000 de modele în 2021. Pentru aniversarea a 211 ani de existență, PEUGEOT a inaugurat o nouă identitate de marcă, cu un nou logo ce afirmă personalitatea și atemporalitatea mărcii.

Cu o gama de vehicule de pasageri electrificată în procent de 80% și o gamă de vehicule comerciale electrificată în procent de 100%, Marca PEUGEOT duce mai departe tranziția energetică.

Din 2022, Peugeot va participa la Campionatul Mondial de Anduranță (WEC) cu Hypercar-ul hybrid 9×8.

 

 

Sursa: Peugeot Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites