marți, 26 octombrie 2021

Oferta Remat Peugeot 2008 – Versiunea GT la preț de Allure Pack @ Auto Tivoli

Share

 

 

Oferta Remat Peugeot 2008 – Versiunea GT la preț de Allure Pack. Avantaj client până la 4.333 Euro, cu TVA și Prima de casare incluse.

Extras Dotari incluse
– Faruri LED
– Sistem de navigație + ecran 10”
– Iluminat Ambiental LED
– Pavilion interior Negru Mistral
– Volan specific GT
– Asistență parcare față.

 


Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

 

Ofertă supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă până la 31 decembrie 2021, în limita stocului disponibil, compus din 50 de automobile PEUGEOT 2008 GT. Avantajul client cumulează contravaloarea primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9342 lei), precum și reducerile comerciale oferite de importatorul mărcii. Prețul nu conțin TVA și este obținute prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 4,9342 lei), precum și a unor reduceri comerciale oferite de importatorul mărcii.

În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va mai conține beneficiile financiare de mai sus, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut raspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites