miercuri, 20 octombrie 2021

Nu rata oferta de kit distributie Alfa Romeo!

Share

 

Nu aștepta să ți se întâmple și ție. Acordă-ți un plus de siguranță cu piesa de origine! Cureaua de distribuție este un element esențial pentru funcționarea motorului iar înlocuirea acesteia la timp este vitală. Dacă este uzată, cureaua de distribuție se poate rupe în orice moment și poate provoca defecțiuni serioase la nivelul motorului.

Kitul de distribuție se înlocuieste la un anumit numar de kilometri sau la un anumit interval de timp specificat de către producător pentru fiecare motorizare Alfa Romeo în parte în carnetul de service al autovehiculului.

Programul de întreținere al mașinii tale garantează siguranța călătoriilor.

Respectarea intervalelor din planul de întreținere este absolut necesară pentru singuranța ta în trafic și pentru păstrarea nealterată a performanțelor autovehiculului tău Alfa Romeo.

La realizarea reviziei modelului tău Stelvio, Giulia, Giulietta ai acum avantajul ofertei promoționale, disponibilă în rețeaua autorizată Alfa Romeo până la 30 noiembrie 2021 la kitul de distribuție, kitul de transmisie și la prompa de apă.

Profită de reducerile de până la 20% la kitul de distribuție și de până la 15% la kitul de transmisie, și bucură-te de siguranța și calitatea piesei de origine.

Cât costă distribuția Alfa Romeo?
Costul distribuției depinde de particularitățile tehnice ale autovehiculului, motiv pentru care îți recomandăm să verificii cu reparatorul Alfa Romeo preferat aplicabilitatea ofertei și pe modelul pe care îl deții.

 

Denumire produsAvantaj clientPret client listaPret client promo
Giulietta kit distributie cu pompa apa 1.4 benzina 15% 514 437
Giulietta kit distributie 1.4 benzina 10% 276 248
Giulietta kit distributie 1.6 diesel 15% 530 450
Giulietta kit distributie cu pompa apa 1.6 diesel 15% 893 758
Giulietta kit distributie 2.0 diesel 10% 575 517
Giulietta kit distributie cu pompa apa  2.0 diesel 20% 919 734
Stelvio kit distributie 2.2 diesel 20% 1001 801
Giulia kit distributie 2.2 diesel 20% 1001 801
Stelvio kit distributie cu pompa apa 2.2 diesel 20% 1162 930
Giulia kit distributie 2.2 diesel20%1162930

Ce rişti dacă nu înlocuieşti la timp distribuția la mașina ta?
Daunele provocate de o defecțiune la sistemul de distribuție al motorului pot fi dintre cele mai grave şi mai costisitoare. Importanţa acestui sistem pentru arderea amestecului aer-combustibil face ca defectarea unei singure componente din ansamblu să provoace mari pagube. Astfel, cedarea pompei de apă, ruperea unor dinţi sau a întregii curele de distribuție ori defectare uneia dintre rolele întinzătoare sau de ghidaj poate avea efecte grave asupra supapelor, chiulasei, blocului motor, pistoanelor, bieletelor sau arborelui cotit. În cazul defectării sistemului de distribuție, motorul maşinii nu mai poate porni, singura varianta de deplasare fiind pe platformă.

Prețurile din tabel sunt exprimate în lei și conțin TVA. Promotie valabila in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2021. Consultați aici regulamentul promoției pentru alte informatii.

 

 

Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale Peugeot impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites