luni, 28 iunie 2021

Noul Peugeot 308 SW

Share

 


Marca Peugeot prezintă noua versiune SW a modelului 308. Peugeot 308 SW oferă un design expresiv cu un profil elegant și o parte frontală sofisticată. Eficient și ultra-modern, 308 SW nu face niciun compromis în ceea ce privește așteptările clienților segmentului SW.

Noul PEUGEOT 308 SW atrage instant privirea și oferă:

 • Un spațiu generos pentru pasageri, cu o lungime de 4,64 m și un ampatament de 2,73 m,
 • Eficiență, cu o aerodinamică optimizată, grație unui Cx de 0,277 și un SCx de 0,618m, pentru emisii de CO2 și consum de combustibil scăzute,
 • Numeroase spații de depozitare, ce asigură stare de bine și un caracter practic. Consola centrală de mari dimensiuni oferă spațiu pentru obiectele de zi cu zi ale conducătorului auto și pasagerului față.
 • Modularitate, grație banchetei de pe rândul 2 ce poate fi împărțită în 3 secțiuni (40/20/40). Portbagajul găzduiește comenzi pentru rabatarea acesteia.
 • Capac de portbagaj motorizat pentru acces simplificat cu mâinile ocupate și podea portbagaj cu 2 poziții
 • Un volum de încărcare adaptat pentru toate activitățile personale și profesionale, cu un volum maxim al portbagajului de 608 litri și de până la 1634 litri cu bancheta complet rabatată.

Tehnologic și vârf de gamă, noul PEUGEOT 308 SW este echipat cu noul Peugeot i-Cockpit®. PEUGEOT i-Cockpit® oferă o experiență cu totul nouă și marchează o evoluție în materie de ergonomie, design, plăcere la condus, calitate și conectivitate:

 • Un nou volan compact ce poate fi încălzit și regrupează toate comenzile mașinii
 • Un instrumentar de bord digital 3D situat la nivelul privirii, cu ecran digital de 10 inch
 • Un ecran central inovator high-definition de 10 inch cu noul Peugeot i-Connect® Advanced, un sistem de infotainment intuitiv și conectat
 • Noile comenzi "i-toggles" , în totalitate configurabile, ce înlocuiesc butoanele fizice pentru aerul condiționat. Fiecare i-toggle oferă acces direct la principalele funcții ale mașinii.
 • Conectivitate cu 4 porturi USB tip C, funcție mirroring wireless și abilitatea de a conecta prin Bluetooth două telefoane în același timp
 • Pentru și mai multă siguranță la volan, Noul PEUGEOT 308 SW oferă sisteme de condus semi-autonom de ultimă generație, cu pachetul Drive Assist 2.0 (disponibil la finalul anului). Pachetul este format din regulatorul de viteză adaptiv cu funcție Stop and Go (cutie de viteze automată EAT8) și sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație și oferă 3 funcții noi: schimbarea semi-automată a benzii de rulare, recomandări anticipate privind viteza și adaptarea vitezei în curbe.

 Noul PEUGEOT 308 SW este disponibil cu motorizări plug-in hybrid (HYBRID 225 e-EAT8, HYBRID 180 e-EAT8), pe benzină (PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 130 S&S BVM6 și PureTech 130 S&S EAT8) și diesel (BlueHdi 130 S&S BVM6 și BlueHdi 130 S&S EAT8).

În funcție de țara de comercializare, noul PEUGEOT 308 SW poate fi achiziționat online pe site-ul web al mărcii, ce permite o achiziție 100% online, înlocuirea mașinii vechi cu una nouă, obținerea unei finanțări și alegerea locației de livrare a mașinii.

INTENS

Noul PEUGEOT 308 SW este o mașină cu personalitate puternică ce reflectă noțiunea de stil în serviciul funcționalității. Break-ul atrage instant privirile și se remarcă prin caracterul practic, spațiul la bord și volumul de încărcare oferite. Ampatamentul cu 55mm mai lung decât versiunea sedan oferă o siluetă alungită și extra spațiu pentru pasagerii din spate.

Noul PEUGEOT 308 SW  se afirmă în segmentul său cu o caroserie dinamică. Partea din spate este echipată cu faruri full LED ultra-subțiri, lipsind încă bandoul ce face legătura între acestea, pentru  a pune în evidență volumul și spațiul suplimentar oferite.

În partea din față, Noul PEUGEOT 308 afișează noua emblemă a mărcii PEUGEOT, ce se află în centrul grilei cu motiv specific. O evoluție în materie de design și tehnologie, senzorul pentru sistemele de asistență la condus dispare în spatele emblemei (tehnologie cu radom ce utilizează indiul compatibil cu undele radio), pentru a face din aceasta elementul central al grilei. Plăcuța de înmatriculare a migrat către partea inferioară a părții frontale.

Farurile față dispun de tehnologie LED, încă de la primul nivel de echipare. Cizelate și fine, acestea contribuie la dinamica și identitatea noului PEUGEOT 308 SW și sunt încadrate de lumini de zi sub formă de colți. Semnătura luminoasă se înscrie perfect în noul stil adoptat de marca PEUGEOT și este ușor de recunoscut, încă de la prima vedere, pe timp de zi, dar și pe timp de noapte.

Pe nivelurile de echipare GT/GT Pack, blocurile optice Full LED, mai fine, integrează tehnologia PEUGEOT Matrix LED pentru un plus de eficiență și siguranță în utilizarea de zi cu zi.

În partea din spate, blocurile optice adoptă tehnologia Full LED cu designul celor 3 gheare, pentru o semnătură luminoasă modernă, specifică mărcii Peugeot.

Noul PEUGEOT 308 SW va fi disponibil cu 7 culori de caroserie:

 • Avatar Blue
 • Elixir Red
 • Pearl White
 • Banquise White
 • Artense Grey
 • Platinum Grey
 • Perla Nera Black

PERFECT FIT, eficient în mod natural

Noul PEUGEOT 308 SW este construit pe noua platformă modulară multi-energie EMP2 (Efficient Modular Platform), ce permite dezvoltarea unei game complete de versiuni. Două versiuni plug-in hybrid sunt disponibile încă de la lansare.

Platforma este alcătuită din noi elemente structurale pentru un plus de eficiență, siguranță, confort și plăcere la condus.

În comparație cu versiunea sedan, noul PEUGEOT 308 SW are un ampatament mai mare cu 55mm pentru a atinge 2,732m, ceea ce asigură un spațiu pentru genunchi de 129mm pe rândul 2 și un volum de încărcare mai mare.

Noul PEUGEOT 308 SW este mai lung, mai jos și mai elegant față de modelul anterior:

 • noua lungime este de 4,64 m (+6 cm),
 • parbrizul este acum înclinat, poziționat mai în spate,
 • ecartamentul față/spate este același: 1,559 mm/1,553 mm
 • înălțimea este de 1,44m, mai mică cu 20 mm.

Consola spate este cu 21 cm mai lungă decât cea oferită de versiunea sedan, ceea ce contribuie la echilibrul perfect al părții din spate cu:

 • o bară de protecție ce reflectă perfect noul design
 • un portbagaj adânc și spațios.

Dimensiunile noului PEUGEOT 308 SW răspund așteptărilor clienților segmentului. Podeaua portbagajului poate fi configurată în două poziții (versiunile cu motor termic), ceea ce asigură modularitate și un caracter practic.

Pe versiunile cu motor termic, portbagajul are un volum de 608 litri, cu podeaua în poziție coborâtă.

Pentru a fi și mai practic, noul PEUGEOT 308 SW este echipat în standard cu banchetă rabatabilă  fracționată (40/20/40). Două comenzi accesibile din portbagaj pot rabata instant cele 3 secțiuni ale banchetei.

Bancheta modulară poate fi configurată în funcție de cerințele clientului:

 • doar spătarul scaunului din dreapta este rabatat,
 • spătarul scaunului central este rabatat pentru un spațiu de încărcare mai lung
 • spătarul scaunului central și al celui din stânga este rabatat
 • cu toate cele trei spătare ale scaunelor rabatate, volumul disponibil, cu podeaua portbagajului în poziție coborâtă, este de 1634 litri. 

PERFECT FIT, eficient

Noul PEUGEOT 308 SW dispune de o aerodinamică la nivel înalt, cu un Cx de 0,277 și un SCx de 0,618m². Toate elementele de caroserie au fost optimizate (bara de protecție, deflectoarele, difuzorul, montanții de caroserie, oglinzile retrovizoare).

Designul roților oferă o aerodinamică mai bună și contribuie semnificativ la performanțele mașinii. Emisiile de CO2 sunt cu 2 grame mai puțin decât emisiile generate de versiunea anterioară.

Noul PEUGEOT 308 SW propune anvelope de dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inch din Clasa A și A+ pentru eficiență la rulare și un comportament rutier de referință.

Pentru că eficiența a dictat întregul proces de dezvoltare, platforma inovatoare pe care este construit noul Peugeot 308 SW favorizează un consum redus de combustibil și emisii de CO scăzute.

Plăcerea la condus face parte din ADN-ul noului PEUGEOT 308 SW. Modelul se bucură de o ținută de drum exemplară, oferă un confort la condus la cel mai înalt nivel, asigură o plăcere la condus excelentă și este ușor de manevrat în oraș datorită razei de bracare de 10,68 m.

PERFECT FIT, o atmosferă călduroasă și confortabilă

Designul scaunelor din dotarea noului PEUGEOT 308 SW a fost gândit pentru confortul pasagerilor și pentru a pune în valoare calitatea materialelor utilizate, printre care, Alcantara, piele embosată și piele nappa colorată.

Nivelul de echipare GT propune culoarea Adamite prezentă și pe planșa de bord, panourile ușilor și consolă.

Scaunele față poartă semnătura AGR (Aktion für Gesunder Rücken), în dotare standard sau opțională și pot fi echipate cu reglaje electrice cu 10 căi, cu 2 posibilități de memorare. Scaunele față de mari dimensiuni pot fi echipate opțional cu sistem de masaj pneumatic în 8 puncte cu diferite programe și cu încălzire.

Începând cu nivelul de echipare Allure, noul Peugeot 308 SW oferă 2 porturi USB tip C (încărcare și încărcare/transfer date).

Suprafețele vitrate beneficiază de o tehnologie la nivel înalt:

 • un parbriz încălzit în totalitate,
 • geamuri mai groase în partea din față și din spate,
 • geamuri laterale laminate cu izolație acustică pe rândul 1, în funcție de versiune,
 • începând cu nivelul de echipare Allure, o oglindă retrovizoare interioară fără ramă, ce integrează un LED cu lumină albastru cyan pe versiunile hibride, pentru a semnaliza prezența unui vehicul cu emisii reduse în trafic.
 • începând cu nivelul de echipare Allure, o oglindă retrovizoare interioară fără ramă, ce integrează un LED cu lumină albastru cyan pe versiunile hibride, pentru a semnaliza prezența unui vehicul cu emisii reduse în trafic.

 Noul sistem de aer condiționat amplifică confortul termic al pasagerilor. Pasagerii de pe rândul 2 beneficiază de guri de ventilație amplasate în partea din spate a consolei centrale.

Noul PEUGEOT 308 SW este echipat cu sistem AQS (Air Quality System) ce monitorizează constant calitatea aerului și poate activa de unul singur reciclarea aerului. Începând cu nivelul de echipare GT, noul Peugeot 308 SW beneficiază de Clean Cabin, un sistem de tratare a aerului ce filtrează gazele și particulele poluante. Calitatea aerului este afișată pe ecranul tactil central.

TECHNO SPIRIT, noul PEUGEOT i-Cockpit®

PEUGEOT i-Cockpit® face parte din AND-ul mărcii Peugeot și, cu fiecare nouă generație, este și mai modern.  PEUGEOT i-Cockpit® marchează o evoluție în materie de ergonomie, calitate, design și tehnologie, cu un nou sistem de infotainment al mărcii, PEUGEOT i-Connect®.

Noul volan compact este echipat cu senzori de prindere. Ergonomic și încălzit (opțional), volanul regrupează toate comenzile mașinii:

 • radio,
 • media,
 • telefon,
 • sisteme de asistență la condus.

 Instrumentarul de bord este situat la nivelul privirii și începând cu nivelul de echipare Active Pack integrează un ecran digital de 10 inch. Pe nivelul de echipare GT, instrumentarul de bord este 3D. În totalitate configurabil și personalizabil, acesta oferă mai multe moduri de afișare (Navigație Conectată TomTom, Radio/Media, Sisteme de asistență la condus, Flux de energie etc.).

Planșa de bord se bazează pe o arhitectură "high-vent" ce plasează gurile de ventilație la nivelul capului pasagerilor, într-o poziție optimă pentru confortul conducătorului auto și al pasagerilor.

Ecranul tactil central de 10 inch, perfect integrat în planșa de bord, este situat puțin mai jos decât instrumentarul de bord pentru a fi la îndemâna șoferului.

Începând cu nivelul de echipare Allure, noul PEUGEOT 308 SW include comenzi virtuale "i-toggles" în totalitate configurabile ce înlocuiesc butoanele fizice pentru aerul condiționat. Amplasate în partea opusă a ecranului central, acestea asigură o estetică și un nivel tehnologic unice în segment.

Fiecare i-toggle oferă acces direct la principalele funcții ale mașinii: aer condiționat, telefon, radio sau aplicații mobile.

PEUGEOT i-Cockpit® păstrează principiul ecranului central "orientat către șofer ", pentru un mediu de condus ergonomic. Același lucru se aplică și în cazul consolei centrale, deschisă în mod deliberat către pasager, pentru a echilibra spațiul dintre cei doi ocupanți ai rândului din față.

Designul consolei centrale reflectă economia de spațiu oferită de noua unitate de aer condiționat. Consola regrupează toate comenzile dinamice ale mașinii:

 • o nouă comandă compactă pentru selectarea modurilor (Reverse, Neutral, Drive) și 2 butoane (Parking și Manual) pentru cutia de viteze automată cu 8 rapoarte,
 • selectorul modului de condus, pentru a selecta diferitele moduri (Electric, Hybrid, Eco, Normal și Sport), în funcție de motorizare.

Consola centrală oferă o zonă de încărcare wireless, dar și numeroase spații de depozitare și echipamente funcționale:

 • două suporturi de pahar de mari dimensiuni,
 • două porturi USB Tip C (încărcare și încărcare/transfer date),
 • spații de depozitare de până la 34 litri,
 • o cotieră.

Noul PEUGEOT 308 este unul dintre noile modele de referință ale segmentului.

Designul interior pune în valoare diversitatea și bogăția materialelor selectate pentru habitaclu.

Noul Peugeot 308 SW oferă iluminat ambiental cu LED (8 culori la alegere) pentru decorul principal sau panourile ușilor care, în funcție de nivelul de echipare pot fi din spumă, material textil, Alcantara® sau din piese din aluminiu trase adânc.

TECHNO SPIRIT, PEUGEOT i-Connect și i-Connect Advanced 

Noul sistem de infotainment oferă tot ce e mai bun din universul smartphone-ului și lumea automobilismului, în funcție de dorințele și nevoile fiecărui pasager. Conducătorul (până la 8 profile) poate să definească și să salveze preferințele sale în materie de afișare, ambianță și setări.

Funcția de partajare a ecranului este acum wireless și pot fi conectate în același timp 2 telefoane, în Bluetooth.

Ecranul central de 10 inch de înaltă definiție, în totalitate personalizabil, prezintă ferestre multiple cu "widget-uri" sau comenzi rapide, ușor de utilizat.

Clienții pot accesa cu ușurință diferitele meniuri glisând la stânga, la dreapta, în sus, în jos pentru notificări sau apăsând cu 3 degete pentru a vizualiza lista cu aplicații. O scurtă apăsare a butonului tactil "Home", afișează meniul principal.

În partea de sus a ecranului sunt afișate informații privind temperatura exterioară, aerul condiționat, date de conectivitate, notificări, precum și ora.

PEUGEOT i-Connect Advanced este echipat cu navigație conectată TomTom, pentru o experiență tehnologică completă. Pentru o lizibilitate optimă, harta este afișată pe întregul ecran de 10 inch, iar actualizările sunt efectuate "over the air".

Comanda "OK PEUGEOT" cu recunoaștere vocală poate fi utilizată în viața de zi cu zi pentru un plus de siguranță și ușurință în utilizare și oferă acces la funcțiile de infotainment.

Sistemul include documentație de bord și tutoriale pentru a oferi indicații privind utilizarea corectă și a răspunde la întrebări.

Pentru confortul sonor al pasagerilor, noul PEUGEOT 308 SW este echipat cu sistemul de sunet Hi-Fi FOCAL® Premium, dezvoltat în parteneriat cu Focal, marcă franțuzească specializată în echipamente audio.

Sistemul Hi-Fi Premium FOCAL® este compus din 10 difuzoare cu tehnologii exclusive brevetate: 

 • 4 tweetere TNF cu dom din aluminiu,
 • 4 woofere cu membrană din Polyglass și suspensie TMD (Tuned Mass Damper) de 165mm,
 • 1 speaker central din Polyglass,
 • 1 subwoofer ovoid cu tehnologie triplă bobină Power Flower™.

 Acestea sunt asociate cu un nou amplificator cu 12 canale de 690 W (tehnologie de clasă D) completat de procesarea audio digitală ARKAMYS.

TECHNO SPIRIT, sisteme de asistență la condus 

La bordul noului 308 SW, sistemele de asistență la condus de ultimă generație completează gama de tehnologii inovatoare:

Pachetul Drive Assist 2.0 (disponibil la finalul anului) reprezintă un nou pas către rularea semiautonomă. Pachetul este format din regulatorul de viteză adaptiv cu funcție Stop and Go (cutie de viteze automată EAT8) și sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație și oferă 3 funcții noi :

 • schimbarea semi-automată a benzii de rulare, la viteze cuprinse între 70 km/h și 180 km/h.
 • recomandări anticipate privind viteza, în funcție de indicatoarele de limită de viteză.
 • adaptarea vitezei în curbe, la viteze de până la 180 km/h.

În funcție de nivelul de echipare, noul PEUGEOT 308 propune o gamă completă de echipamente pentru asistență la condus, siguranță și confort:

 • Regulator de Viteză Adaptiv cu funcție Stop & Go (în combinație cu transmisia automată EAT8), cu setarea distanței față de vehiculul din față,
 • Regulator de Viteză Adaptiv cu funcție 30 km/h (în asociere cu cutia de viteze manuală) cu setarea distanței față de vehiculul din față,
 • frânare automată de urgență (detectează pietonii și bicicliștii, pe timp de zi și pe timp de noapte, la viteze cuprinse între 7 km/h și 140 km/h, în funcție de versiune) și avertizare privind riscul de coliziune,
 • avertizare de părăsire involuntară a benzii de rulare, cu corectarea traiectoriei autovehiculului,
 • Alertă Atenție Șofer, pentru a evalua vigilența șoferului după o perioadă lungă de timp petrecută la volan și la viteze de peste 65 km/h, prin analizarea mișcărilor volanului,
 • comutare automată a luminilor de drum,
 • recunoaștere avansată a semnelor de circulație (Stop, Sens Unic etc.),
 • plafon panoramic echipat cu storuri,
 • alarmă perimetrică, volumetrică și anti-ridicare,
 • frână de parcare electrică pe toate versiunile.

PERFECT FIT, motorizări

Noul Peugeot 308 SW oferă 2 motorizări plug-in hybrid:

 • HYBRID 225 e-EAT8 / 2 roți motrice / asocierea între un motor PureTech pe benzină de 180 CP (132 kW) și un motor electric de 81 kW cuplat la cutia de viteze e-EAT8 / emisii de C0₂ de la 26 g per km și autonomie 100% electrică de până la 59 km (conform procedurii WLTP, în curs de omologare),
 • HYBRID 180 e-EAT8 / 2 roți motrice / asocierea între un motor PureTech pe benzină de 150CP (110kW) și un motor electric de 81 kW cuplat la cutia de viteze e-EAT8 / emisii de C0₂ de la 25 g per km și autonomie 100% electrică de până la 60 km (conform procedurii WLTP, în curs de omologare).

Bateria litiu-ion are o capacitate de 12.4 kWh și o putere de 102kW și sunt disponibile două tipuri de încărcătoare de bord, care răspund tuturor tipurilor de utilizări și tuturor soluțiilor de încărcare ale clienților, un încărcător monofazat de 3.7 kW (dotare standard) și un încărcător monofazat opțional de 7.4 kW.

Timpii de încărcare estimați sunt următorii:

 • de la un Wall Box (32) de 7.4 kW: încărcare completă în 1h55 cu încărcătorul de bord monofazat de 7.4 kW,
 • de la o priză de mare putere (16A): încărcare completă în 3h50 cu încărcătorul de bord monofazat de 3.7kW,
 • de la o priză standard (8A): încărcare completă în 7h05 cu încărcătorul de bord monofazat de 3.7kW.

Noul PEUGEOT 308 SW este disponibil cu următoarele motorizări termice cu emisii de CO2 începând de la 115 g/km, ce respectă standardul Euro 6 și sunt în curs de omologare conform procedurii WLTP (Worldwide harmonized Light vehicules Test Procedures).

Benzină

Motoare în 3 cilindri cu cilindree de 1,2L:

 • PureTech 110 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S EAT8.

  Diesel

 Motoare în 4 cilindri cu cilindree de 1,5L:

 • BlueHdi 130 S&S BVM6,
 • BlueHdi 130 S&S EAT8,

 Eco-sistemul PEUGEOT

Pentru a-și susține clienții în era tranziției energetice, marca PEUGEOT oferă o gamă de servicii bazate pe o serie de piloni.

Peugeot Easy-Charge sau cum să facilităm accesul la diferite soluții de încărcare pentru clienții noștri:

 • O ofertă de soluții de încărcare pentru casă și birou, printr-o gamă largă de echipamente (priză de mare putere, Wall box, Smart Wall box, ...), o diagnoză pentru a evalua instalația electrică necesară, precum și cea mai bună soluție de încărcare și procesul de instalare finală,
 • O ofertă publică de reîncărcare prin intermediul Free2Move Services, inclusiv un card de reîncărcare care oferă acces la o rețea de peste 220.000 de terminale din Europa: preselecția terminalelor în funcție de distanță, viteza de încărcare și prețul încărcării.

 Easy-care sau cum să ne liniștim clienții în faza de descoperire a mașinii și să-i lăsăm să se bucure de mașina lor în deplină relaxare:

 • Simulatoare și rute digitale noi pentru a explora electricitatea pe site-urile web ale mărcii PEUGEOT,
 • Contracte de service și asistență rutiere adaptate ce pot fi incluse într-un singur pachet de finanțare, astfel încât să te poți bucura de vehiculul tău în deplină liniște,
 • Certificarea capacității de încărcare a bateriei, ce facilitează procesul de revânzare a mașinii,
 • Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea de încărcare a acesteia.

 Folosind aplicația MyPeugeot® sau ecranul central conducătorul auto poate:

 • Să inițieze sau să programeze precondiționarea termică, funcție ce oferă confort și permite utilizatorului să optimizeze autonomia și să obțină mai ușor temperatura optima de funcționare a bateriei
 • Să consulte, să programeze, să inițieze sau să amâne încărcarea bateriei.

 În funcție de țara de comercializare clienții au posibilitatea, prin intermediul site-ului web de vânzări online, să achiziționeze un vehicul nou, să acceseze programul buy-back și să obțină finanțare pentru noul vehicul de pe smartphone, tabletă sau PC. Fiecare client va avea libertatea de a alege livrarea gratuită a vehiculului la domiciliu, cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

Marca PEUGEOT își afirmă personalitatea și caracterul cu un nou logo, noul PEUGEOT 308 SW fiind primul vehicul din gamă ce afișează această emblemă. Marcă atemporală, Peugeot scrie o nouă pagină din istoria sa. Obiectivul este de a oferi clienților actuali și viitori o marcă ce răspunde tuturor așteptărilor acestora.

Noul PEUGEOT 308 SW va fi comercializat la începutul anului 2022. Modelul va fi fabricat în Franța, la uzina din Mulhouse.Despre marca PEUGEOT

PEUGEOT îmbină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă generalistă de top la nivel mondial. Prezentă în aproape 160 de țări cu 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut aproximativ 1 200 000 de modele în 2020. În 2021, după aniversarea a 210 ani de existență, PEUGEOT inaugurează o nouă identitate de marcă, cu un nou logo ce afirmă personalitatea și atemporalitatea mărcii. Pe lângă gama completă de vehicule comerciale și de pasageri electrificate, PEUGEOT a dezvoltat un nou concept de Neo Performanță. Modelul 508 PEUGEOT Sport Engineered este primul din această nouă gamă de automobile eficiente și performante.

 

Sursa: Peugeot Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites