vineri, 14 mai 2021

Noile Alfa Romeo Giulia si Stelvio – Armonia perfecta dintre eleganta si sportivitate

Share

 


Noul Stelvio – Frumusețe ghidată de tehnologie.
Emoția, versatilitatea și confortul sunt standard, iar acum le-am adăugat și mai multă tehnologie. SUV-ul clasic este reinterpretat în maniera Alfa Romeo, iar Stelvio este acum mai sportiv și dotat cu sisteme de siguranță și autonomie nivel 2 (ADAS). Noile interioare creează un ambient unic, rafinat, unde formele și materialele sunt în deplină armonie. Noul display Multitouch de 8.8 inchi răspunde instant comenzilor tactile, în timp ce instrumentarul de bord TFT color de 7 inchi îți oferă informații detaliate despre starea mașinii și sistemele de siguranță activă.

Conectivitatea Apple CarPlay/ Android Auto este inclusă, iar în zona cotierei ai acum încărcare wireless pentru telefon. Volanul îmbrăcat în piele este restilizat, include comenzi integrate și poate fi însoțit opțional de padele din aluminiu montate pe coloana de direcție.

Disponibil în versiuni de putere de până la 510 CP, Noul Alfa Romeo Stelvio este animat de propulsoare turbo eficiente, conectate la transmisia ZF în 8 rapoarte și tracțiunea integrală Q4.

Nua Giulia – Excelență inclusă în standard.
Echilibrul formei este redefinit, din nou, de Giulia. Postura inconfundabilă a sedanului italian, care a întors toate privirile încă de la lansare, este acum pusă în evidență de noua paletă de culori disponibile și de stilizările exterioare. Consola centrală a primit o serie de detalii elegante, materiale și functii noi, precum zona de încărcare wireless pentru telefon sau pachetul de design din lemn și aluminiu.

Selectorul rotativ a fost redesenat și împarte acum funcțiile cu noul display Multitouch de 8.8 inchi cu comenzi tactile. Instrumentarul TFT color de 7 inchi afișează acum mai multe informații despre starea mașinii și sistemele de siguranță de ultimă generație.

Motorizările turbo cu putere între 190 CP și 510 CP și prestații de top, echilibrul 50/50 al maselor, precum și șasiul proiectat pentru plăcerea condusului răspund celor mai aprinse dorințe ale inimilor sportive.

 

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites