miercuri, 19 mai 2021

Acum ai 15% reducere la achizitia bateriilor Opel

Share

 


Profita de ofertele speciale Opel! Acum ai 15% reducere la achizitia bateriilor la Auto Tivoli Focsani.

Bateriile originale Opel nu necesită întreținere – nu trebuie să adaugi apă. Acestea sunt concepute pentru o pornire excelentă la rece și asigură fiabilitate ridicată pe durata călătoriilor scurte. Dotările inteligente includ „Magic Eye”, un indicator integrat al nivelului de încărcare și construcția cu capac special, ce împiedică vărsarea acidului. Grilele Ca/Ca ale bateriei sunt din aliaje de metale prețioase pentru o capacitate mai bună de încărcare și rezistență ridicată la coroziune. În plus, geometria optimizată a grilei permite un flux energetic superior. Bateriile originale Opel au o garanție extinsă de trei ani.

Campania promoţională se desfăşoară în perioada 12 mai – 11 iunie 2021, iar participanţii la această campanie vor primi 15% reducere la achiziţia bateriilor, în limita stocului disponibil.

Reducerea recomandată de 15% este aplicabilă anumitor coduri. Detaliile complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil.


Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
– tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
– garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
– garantia calitatii interventiei.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites