joi, 25 februarie 2021

Începând de astăzi, noul Fiat 500 electric poate fi al tău!

Share

 


 

Începând de astăzi, noul Fiat 500 electric poate fi al tău! Decizia pentru un viitor sustenabil sta in mainile tale: are stilul iconic si tehnologia avansata pe care le asteptai.

Cea mai nouă tehnologie pentru o viață mai bună
– Frânare de urgență autonomă
– Sistem inteligent și adaptiv de control al vitezei
– Vizualizare tip dronă la 360°
– Recunoașterea indicatoarelor rutiere și limitarea vitezei
– Păstrarea benzii.

Inspirat de natură
Stilul inconfundabil 500 a evoluat din respect pentru natură. Paleta de culori a Noului 500 este inspirată din culorile mediului înconjurător: de la Glacier Blue la Onyx Black, de la Earth Grey la Ocean Green. Lasă-te inspirat de cea mai mare sursă de energie de pe Planetă – natura și experimentează un tip complet nou de mobilitate: mai avansată, mai tehnologizată și mai sustenabilă, dar, mai presus de toate, simplă și la îndemână.

Încărcat pentru viitor, începând de astăzi

Noul Fiat 500 electric are o autonomie de până la 320 de kilometri în ciclu WLTP, iar în ciclu urban poate ajunge până la 460 de kilometri. În modul “Sherpa” poți optimiza parametrii mașinii pentru recuperarea energiei până la destinație. Mulțumită încărcării rapide la 85 kW, poți obține o autonomie de 50 kilometri în doar 5 minute, cât durează o pauză de cafea. Noul 500 este disponibil cu o varietate de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou: Easy Wallbox, Connected Wallbox, Cablu de încărcare Type 2 și Fast charge.

Tehnologia de mâine pe mașina ta de astăzi
Viitorul este mai sigur când este asistat de tehnologie: noul Fiat 500 este prima mașină electrică de oraș cu sisteme de autonomie nivel 2, care te ajută să menții distanța de siguranță, să rămâi pe banda de deplasare și este capabilă să mențină singură viteza de deplasare. Noul sistem de infotainment Uconnect™ de 10.25 inci are acum o interfață mai prietenoasă și oferă conectivitate Wireless Apple CarPlay și Android Auto™. Poți conecta toate dispozitivele mobile din mașină la Bluetooth, iar cu ajutorul zonei de încărcare wireless telefonul tău va avea mereu baterie.


Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites