vineri, 2 octombrie 2020

Jeep Compass – Acum poti alege una dintre cele două ediții Adventure sau Street

Share

 


Jeep Compass îți propune să începi sezonul rece la volanul uneia dintre cele două ediții Adventure & Street.
 

Premium de la interior la exterior
Cu volanul îmbrăcat în piele, dotat cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, îți menții mâinile pe volan și atenția la drum. Prin profilul exterior unic și grila legendară cu 7 fante vei fi ușor de remarcat în Jeep Compass.

Spațiu generos
Explorează și călătorește cât de departe vrei. SUV-ul compact Jeep Compass oferă mai mult spațiu decât te aștepți pentru pasageri, sporind confortul în aventurile tale off-road sau prin oraș.

Tehnologie
În edițiile Street și Adventure, Jeep Compass 4×4 este pregătit pentru orice:
– Uconnect 8.4” cu touchscreen și navigație
– Apple Car / Android Auto
– Dublu climatronic
– Senzori de parcare și cameră video spate
– Keyless enter & go
– Scaune și volan încălzite
– Bare longitudinale pe plafon

Sistem de control al tractiunii Select-Terrain
În versiunea 4×4, performanța off-road, legendară, a mărcii, este asigurată prin sistemele de tracțiune integrală și de control al tracțiunii cu 4 moduri de rulare: Select-Terrain optimizează acțiunea sistemului 4×4 pentru a obține performanțe maxime în orice situație și pe orice suprafață de rulare.Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.


 
*) Ofertă valabilă pentru Jeep Compass 2.0 M-jet/ 140 CP 4×4, echipare Longitude, cu valoare recomandată de 19.990 E + TVA. Finanțare pentru persoane juridice prin Impuls Leasing, cu posibilitate de amânare rată până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites