miercuri, 10 iunie 2020

Jeep Compass 4×4 Business, acum de la 19.990 Euro + TVA

Share

Jeep Compass 4×4 Business, acum de la 19.990 Euro + TVA. Mobilitate cu amanare rate pana la 12 luni*.
 
Premium de la interior la exterior

Cu volanul îmbrăcat în piele, dotat cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, îți menții mâinile pe volan și atenția la drum. Prin profilul exterior unic, semnătura distinctivă LED și grila legendară cu 7 fante vei fi ușor de remarcat în Jeep Compass.

Spațiu generos

Explorează și călătorește cât de departe vrei. SUV-ul compact Jeep Compass oferă mai mult spațiu decât te aștepți pentru pasageri, sporind confortul în aventurile tale off-road sau prin oraș.

Tehnologie

În echiparea Longitude, Jeep Compass 4×4 este pregătit pentru orice: tracțiune integrală și sistem de control al tracțiuniii cu 4 moduri de rulare, senzori de parcare spate, bare longitudinale pe plafon. Pachetul promoțional “Business” inclus în ofertă completează experiența la volan cu infotainment de cea mai bună calitate, sistem de alarmă și multiple dotări de funcționalitate și design.

Ai incluse toate avantajele pachetului Business:
 
– Uconnect 8.4” cu touchscreen și Android Auto/ Car Play
– Keyless Enter & Go
– Oglinzi exterioare electrice
– Oglindă retrovizoare electrocromică
– Invertor 230 V
– Sistem de alarmă
– Vopsea metalizată
– Jante aliaj 17”Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

 
*) Ofertă valabilă pentru Jeep Compass 2.0 M-jet/ 140 CP 4×4, echipare Longitude, cu valoare recomandată de 19.990 E + TVA. Finanțare pentru persoane juridice prin Impuls Leasing, cu posibilitate de amânare rată până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites