luni, 24 februarie 2020

Fiat 500X cu touchscreen, Android Auto & CarPlay in standard, plus anvelope de iarnă CADOU

Share


Alege la dolce vita în fiecare zi! Acum ai Fiat 500X cu touchscreen, Android Auto & CarPlay in standard, plus anvelope de iarnă CADOU. 

Conectivitate versatilă
Mai multă personalitate, mai mult stil și mai multe dotări ca niciodată, la cel mai bun preț. Sistemul Uconnect cu display touch screen de 7’’, Bluetooth şi comenzi vocale, volanul din piele reglabil pe înălțime cu comenzi integrate, cruise control și posibilitatea de a accesa Android Auto sau Apple CarPlay, vor transforma fiecare drum într-o experiență unică.

Mai puternic, mai silențios
500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt silențioase și ușoare, dar și eficiente în privința consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea îmbunătățite, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.

Tehnologie & siguranță
Lumea este într-o continuă evoluție. La fel și Noul 500X, care îți oferă cele mai inovatoare funcții de siguranță. Sistemul de Părăsire a Benzii, noul Sistem de Recunoaștere a Semnelor de Circulație și Funcția de Reglarea a Vitezei sunt dotări standard, disponibile pentru întreaga gamă. Aceste funcții recunosc semnele de trafic și îți permit setarea vitezei legale, pentru ca tu să poți călători fără griji.


Ofertă valabilă pentru Fiat 500X 1.0 Firefly 120 CP Sport, în limita stocului disponibil, supusă unor termeni și condiții. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites