vineri, 31 ianuarie 2020

Jeep Renegade, acum de la doar 13.990 Euro + TVA si livrare imediata

ShareLegendele nu se nasc. Ele se cladesc. Acum ai Jeep Renegade incepand de la doar 13.990 Euro + TVA, cu livrare imediata din stoc.

INTELLIGENT SPEED ASSIST
Noul Renegade se adaptează la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR) – sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație – setările fiind controlate din opțiunile volanului.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

UCONNECT™ 5”
Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan. Porturile Aux-in și USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.

LANE DEPARTURE WARNING PLUS
Sistemul activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare reașează automat mașina pe bandă, în cazul în care se încearcă trecerea peste marcaj fără semnalizare.
Ofertă valabilă pentru Jeep Renegade SPORT 1.0 120 CP, în limita stocului disponibil, pentru persoane juridice, fiind supusă unor termeni și condiții. Jeep este marcă înregistrată a FCA US LLC. Imaginea este cu titlu de prezentare. Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites