joi, 12 decembrie 2019

Sărbătorește in aceasta iarna cu Fiat 500X!

Share

Sărbătorește iarna cu Fiat 500X! Pachet Urban + Anvelope de iarnă CADOU și o ofertă de finanțare imbatabilă. 


Pachetul special Urban Supreme
Mai multă personalitate, mai mult stil și mai multe dotări ca niciodată, la cel mai bun preț. Sistemul Uconnect cu display touch screen de 7’’, Bluetooth şi comenzi vocale, volanul din piele reglabil pe înălțime cu comenzi integrate, cruise control și posibilitatea de a accesa Android Auto sau Apple CarPlay, vor transforma fiecare drum într-o experiență unică.

Mai puternic, mai silențios

500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt silențioase și ușoare, dar și eficiente în privința consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea îmbunătățite, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.

Tehnologie & siguranță
Lumea este într-o continuă evoluție. La fel și Noul 500X, care îți oferă cele mai inovatoare funcții de siguranță. Sistemul de Părăsire a Benzii, noul Sistem de Recunoaștere a Semnelor de Circulație și Funcția de Reglarea a Vitezei sunt dotări standard, disponibile pentru întreaga gamă. Aceste funcții recunosc semnele de trafic și îți permit setarea vitezei legale, pentru ca tu să poți călători fără griji.

Dotări incluse
- Sistem Uconnect cu Android Auto/ Apple CarPlay și Bluetooth
- Volan îmbrăcat în piele, reglabil pe înălțime
- Cruise control cu Inteligent Speed Assist (Sistem inteligent de asistență pentru menținerea vitezei legale)
- Lane Departure Warning (Sistem avertizare la părăsirea benzii de rulare)
- Lumini de zi cu LED
- 6 Airbags (șofer + pasager + laterale + cortină)
- Hill Holder (sistem de asistență la plecarea din rampă)

Ofertă valabilă pentru finanțări în Euro, în limita stocului disponibil, supusă unor termeni și condiții, exclusiv pentru persoane juridice. Oferta de asigurare cu 12 luni CASCO gratuit este valabilă exclusiv pentru finanțări pentru perioade de minim 48 de luni. Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites