marți, 19 noiembrie 2013

Programul de fidelitate Lion Card @ Auto Tivoli Focsani

Share


Înscrie-te acum în Programul de fidelitate Lion Card pentru a beneficia de reduceri suplimentare pentru toate intervenţiile de service cu piese de schimb originale Peugeot.

În plus, îţi acordăm un bonus procentual pentru reparaţiile efectuate sub incidenţa unei poliţe de asigurare.

Programul de fidelitate Lion Card se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, posesori ai unui autovehicul Peugeot înmatriculat în România. Înscrierea în program se realizează completând Formularul disponibil în service-ul Peugeot Auto Tivoli din Focsani. După ce intri în posesia cardului, vei primi un cod de validare pe adresa de e-mail comunicată în momentul înscrierii, pentru a confirma pe site-ul lioncard.trustmotors.ro aderarea ta la program.

Discount-ul de care beneficiezi în cadrul acestui program se transformă în puncte pe card, după regula: 1 leu = 1 punct.

Grila de acordare a discount-ului*, respectiv a punctelor pe card, este următoarea:

  • Program Peugeot 2-3 ani - Discount 7%
  • Program Peugeot 3-4 ani - Discount 12%
  • Program Peugeot +4 ani - Discount 22%

Pentru reparaţiile efectuate sub incidenţa unei poliţe de asigurare, primeşti un bonus de 3% din valoarea totală a facturii emise către asigurator.

Punctele de fidelitate se acordă cu condiţia achitării integrale, fără discount, a facturii de reparaţie, printr-o formă de plată acceptată de unitatea de service. Punctele se vor acumula în contul tău numai după confirmarea plăţii (inclusiv pentru reparatiile achitate de asigurator). În momentul valorificării lor, punctele se convertesc în lei, după regula: 1 leu = 1 punct.

Punctele de fidelitate pot fi utilizate în Reţeaua Agreată Peugeot pentru achitarea integrală sau parţială a intervenţiilor de service, pentru achiziţia produselor de imagine sau pentru plata parţială a vehiculelor Peugeot noi sau de ocazie.

De asemenea, punctele pot fi valorificate în toată Reţeaua Reparatorilor Agreaţi Peugeot, indiferent de locul efectuării intervenţiei care le-a generat.

*Pentru toate piesele originale Peugeot şi manopera corespunzătoare
**Ofertă supusă unor termene şi condiţii. Mai multe detalii în Regulamentul oficial al programului sau in service-ul Auto Tivoli Focsani.
Detalii suplimentare despre acest program gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites