vineri, 10 mai 2013

Cu Autoitalia Assistance calatoresti in siguranta, fara griji!

Share


Lansat anul trecut, AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenta rutiera disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 atat in Romania cat si in alte tari din Europa.Serviciul, este oferit gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani. Serviciul se ofera cu titlu gratuit si retroactiv modelelor vandute incepand cu data de 1 Mai 2012. Clientii care detin deja o masina comercializata de Grupul AutoItalia (marcile mentionate mai sus) pot beneficia de acest serviciu achizitionand serviciul contracost.


Profita acum de super oferta si achizitioneaza Pachetul Standard de asistenta pentru Romania la doar 12 Euro (fara TVA) beneficiind astfel de o reducere de 50% fata de pretul de lista. Pachetul Aditional de asistenta pentru Europa costa 38 Eoro (fara TVA).Apelabilă la numerele de telefon 0312.221.221 de pe teritoriul Romaniei şi la +36.1.465.36.12 de pe teritoriul Europei, echipa de profesionişti dedicata programului AutoItalia Assistance vă stă la dispoziţie pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum :
  • defecţiuni mecanice sau electrice
  • accidente rutiere
  • pneuri tăiate
  • pană dublă
  • lipsă curent sau baterie descarcată.
Depanare, tractare, recuperare off road, asistentă prin telefon, depozitare autovehicul, înlocuire temporară vehicul sunt doar câteva dintre serviciile oferite prin AutoItalia Assistance. Gama completă de servicii poate fi consultată in brosura AutoItalia Assistance ce poate fi descarcata de aici.
Mai multe informatii despre acest serviciu gasiti in brosura de mai jos.
Detalii suplimentare despre acest serviciu gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites