joi, 9 mai 2013

Acum e si mai simplu sa iti pastrezi masina in forma!

Share


Pentru ca stim cat de mult iti place sa te ocupi singur de intretinerea masinii tale, am creat pentru tine: Combo-Pack - pachetul complet pentru revizie curenta. 

Realizat in functie de modelul si de tipul de motorizare al autovehiculului, Combo-Pack iti asigura o serie de avantaje precum:
- Economie de bani – pachetul are un pret mult mai atractiv comparativ cu cel al componentelor achizitionate individual;
- Economie de timp – cu un singur pachet te scutim de alergatura cautarii pieselor la diversi furnizori (magazine, service-uri independente, site-uri de vanzari online);
- Know-how – urmeaza pasii din documentatia tehnica inclusa in pachet si revizia va putea fi facuta ca la carte.

Combo-Pack demonstreaza inca o data grija noastra pentru pastrarea nealterata pe termen cat mai lung a valorii de prim montaj a autovehiculului.

Combo-Pack contine:
 
- Piese de origine (filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil, alese conform fisei tehnice a autovehiculului)
- Ulei Selenia (ales conform Normei Tehnice Contractuale recomandata de constructorul Fiat)
- Documentatie tehnica pentru realizarea operatiei in sistemul „do it yourself”
- Manusi
- Palnie pentru schimbul de ulei Pentru ca ne place sa te rasfatam iti oferim preturi fixe super-atractive la montarea Combo-Pack in service-ul Auto Tivoli Focsani. Incredinteaza-ti masina celor care o cunosc in detaliu si profita de oferta dedicata montarii Combo-Pack.


Oferta manopera Combo-Pack

 

Comanda acum!


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites