luni, 26 noiembrie 2012

Fiat Doblo Cargo XL, cel mai mare din categoria sa

Share


Complet înnoit în forma si substanta, noul Doblo Cargo este acum si mai versatil prin noile versiuni, din care se face remarcata noua versiune XL, cu un spatiu de marfa record cu dimensiunile 3,4 x 1,71 x 1,55 m. 



Comparativ cu concurenta, Doblo Cargo XL detine cele mai mari valori si la capacitate de încarcare, cu un record de 1 tona! Aceasta versiune detine suprematia la categoria sa si la capitolul volum de încarcare - 5,4 mc, fiind destinati doar transportului de marfa! 

Doblo Cargo Maxi include în standard aer conditionat, ABS+EBD, airbag sofer, închidere centralizata cu telecomanda, geamuri anterioare actionate electric, servodirectie, usa culisanta laterala dreapta, protectie PVC pe podea în spatiul compartimentului marfa etc. Doblo Cargo XL este ideal pentru soferii profesionisti care petrec multe ore din zi în vehiculul lor, fie în traficul urban, cu frecvente opriri si porniri pentru a încarca si descarca produse, fie pentru deplasari în afara oraselor. Noul Doblo Cargo XL a fost creat pentru ei, garantând spatiu, economii în exploatare, usurinta în conducere si la încarcare, precum si siguranta si confort. 

De remarcat faptul ca Fiat Doblo Cargo detine titlul de International Van of the Year 2011, prestigiosul trofeu fiind decernat în cadrul serii de gala ce a marcat cea de-a 63-a editie a Salonului Auto International de la Hanovra, cea mai prestigioasa expozitie pentru vehiculele comerciale si industriale. Cu siguranta ca designul inovativ si dimensiunile generoase fac din Doblo Cargo XL un punct de referinta pentru categoria sa. 

Si oferta financiara propusa de Auto Tivoli Focsani este pe masura: 5% avans minim, 5,5 % dobânda, 5 ani finantare, la care se adauga o garantie de 3 ani sau în limita a 120.000 km. 



Oferta supusa unor termene si conditii. Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in showroom-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites