vineri, 30 martie 2012

Video: Fiat eco:Drive

Share

Fiat si Microsoft au dezvoltat de ceva timp o aplicatie care contribuie activ la modul in care fiecare sofer Fiat alege sa isi conduca masina.


Sistemul eco:Drive este o premiera in industria auto si a fost pentru inceput disponibil pe modelele Fiat 500 si Grande Punto, pentru ca in anul 2009 sa fie extins pe toate modele Fiat echipate cu Blue&Me. Mai mult decat o aplicatie, eco:Drive este o comunitate in care contributia fiecarui membru se va traduce printr-o mai mare eficienta a acesti inovatii.



Cum functioneaza?

Prin intermediul USB-ului din sistemul Blue&Me sunt inregistrate pe un memory stick toate detaliile ce tin de stilul de condus al fiecarui sofer: viteza, acceleratie, franare, schimbarea vitezelor. Toate aceste date sunt apoi descarcate in calculatorul propriu. Cu ajutorul programului eco:Drive soferul poate face apoi o analiza a consumului si nivelului de emisii, primind sugestii cu privire la modul in care poate reduce acesti indicatori si economisi pana la 15% din costurile obisnuite (folosind aplicatia in mod corect). Programul poate fi descarcat in mod gratuit de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites