joi, 9 februarie 2012

Fiat Linea va primi retusuri proaspete si motoare MultiAir

Share


Versiunea restilizată Linea este plănuită să apară la sfârsitul anului acesta. Exteriorul va primi retusuri destul de profunde, iar interiorul materiale mai calitative. În premieră, Linea va utiliza motoare MultiAir.


Fiat s-a concentrat în ultima vreme pe lansarea noilor Panda si Freemont, însă acum îsi îndreaptă atentia și spre clasa compactă. Împreună cu partenerii turci de la Koc Holding, italienii pregătesc noile elemente exterioare ale sedanului Linea care va trece cât de curând prin filtrul unei restilizări. Aplicate la cinci ani de la lansare, modificările vor aduce un aer proaspăt si contemporan.

Linea Facelift este plănuit să apară spre sfârsitul anului si, pe lângă bagajul mai generos de dotări, ar putea beneficia în a doua jumătate a carierei sale de un binemeritat salt calitativ.

Lansat în 2007, sedanul Fiat va sosi pe pietele Europei de Est, în Rusia si Turcia cu un aspect întinerit. Exteriorul va primi noi spoilere față si spate, iar blocurile optice vor fi retușate cu simț de răspundere.

La interior sunt de asteptat câteva schimbări la nivel de detaliu cât si aparitia unor noi materiale.

Și partea de motorizare va suferi unele schimbări. Sub capota sedanului compact vor figura pentru prima oară propulsorul MultiAir de 1.4 litri și 105 cai putere, o unitatea diesel de 1.3 Multijet de 95 cai putere. Bazat pe platforma subcompactei Punto, modelul ar putea oferit după restilizare și cu unitatea pe benzină de 120 de cai putere.


via www.autopassione.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites