vineri, 15 iulie 2011

Noul actionariat al Autoitalia Group deschide noi perspective de dezvoltare a activitatii pe piata din Romania

Share
Din aprilie 2011, noul actionar al Autoitalia Group este compania Levi Group
, din Tel Aviv, Israel, detinuta de familia omului de afaceri Michael Levy. Compania Levi Group opereaza la nivel international in domeniul naylonului prin firma NILIT iar in domeniul auto isi desfasoara activitatea in Israel prin Mediterranean Car Agency. Din acest an, Compania Levi Group va derula afaceri si in Romania prin Autoitalia Group. Acordul de transfer asupra proprietatii Autoitalia a fost semnat de domnul Herbert Stein, presedinte si fondator al Autoitalia Group in 1993, si de catre domnul Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency.

Vorbind despre acest eveniment major in viata si activitatea Autoitalia Group, domnul Herbert Stein a spus: “Am cautat mai mult un partener de incredere, un investitor care sa poata prelua afacerile Autoitalia in Romania. Suntem fericiti ca am gasit Mediterranean Car Agency, de asemenea o firma de familie, care are atat potentialul economic cat si experienta si expertiza necesare pentru a putea conduce catre succes echipa Autoitalia si reteaua de dealeri.”

Autoitalia Group va continua sa importe, sa comercializeze si sa ofere servicii after-sales pentru toate marcile si modelele din portofoliul sau. In plus, in acest an, alte doua noi marci vor intra in portofoliu: Jeep si noua Lancia (produsa pe platforma Chrysler). Autoitalia Group va beneficia de tot sprijinul Grupului Levi si isi va desfasura activitatea sub coordonarea companiei Mediterranean Car Agency.

“ Am venit sa facem afaceri in Romania, pentru ca noi credem in potentialul de dezvoltare al pietei romanesti si in capacitatea ei de redresare. Am investit in Autoitalia Group pentru ca avem incredere in bunurile de prêt pe care le-am dobandit prin aceasta tranzactie: echipa Autoitalia si reteaua nationala de dealeri. Vom conduce dealerii nostrii catre o noua abordare a pietei locale, mai directa, mai activa, mai centrata pe nevoile si dorintele clientilor. Vom actiona rapid si cu profesionalism pentru a recapata si a creste cota de piata a marcilor din portofoliul Autoitalia Group. Vom exploata toate oportunitatile pentru a creste beneficiile pentru partenerii si clientii nostri. Vom avea success in afacerile din Romania, asa cum avem si in Israel”, a spus Ori Lahav, CEO al Mediterranean Car Agency, si CEO temporar al Autoitalia Group.

Compania Mediterranean Car Agency este importatorul exclusiv in Israel am marcilor Grupului Fiat (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia si Abarth), inca din anul 1950, si este recunoscuta pentru profesionalismul sau in piata auto din Israel. Este apreciata de asemenea ca fiind unul dintre cei mai mari si mai profesionisti dealeri ai Grupului Fiat la nivel International.


Sursa: AutoItalia.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites