vineri, 10 iunie 2011

Video: Fiat 500 by Gucci

Share
Fiat 500 by Gucci este o veritabila declaratie de stil a doua dintre cele mai renumite marci italiene: Gucci si Fiat. Pentru Fiat, aceasta versiune este inca un exercitiu de personalizare inedita a celebrului model iar pentru Gucci este, printre altele, si un prilej de a marca aniversarea celor 90 de ani ai marcii.

Frida Giannini, Directorul Creativ al marcii Gucci, a declarat: "In anii '50 Fiat 500 a fost cu adevarat revolutionar. A devenit rapid masina pe care trebuia sa o ai. A calatori cu stil a fost insa si unul dintre dezideratele Gucci inca de cand Guccio Gucci a creat aceasta companie ca producator de accesorii de calatorie din piele, in anul 1921. Astfel incat, atunci cand Lapo Elkann a sugerat ideea unei colaborari mi s-a parut cea mai buna oportunitate de a readuce numele Gucci in aceasta arie".

Aceasta inedita editie este disponibila in doua culori, negru cu insertii cromate si alba cu detalii cromate satinate, purtand pe toata lungimea o banda in culorile reprezentative ale marcii Gucci: verde-rosu-verde. Pentru a marca aceasta colaborare cu cat mai multa eleganta, culorile Gucci se regasesc pe scaune, pe schimbatorul de viteze, covorase si pe centurile de siguranta. Materialele de interior sunt si ele sub semnul exclusivitatii, variind de la piele Frau la mici insertii brodate. Motorizarea este cea de 1.4 100 CP.

500 by Gucci dispune, de asemenea, si de o colectie exclusiva 500 by Gucci ce include diverse accesorii si articole de vestimentatie, toate disponibile in magazinele Gucci si online.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites