joi, 2 iunie 2011

Panda My Life

Share


Uimitoare! Fiat Panda atrage privirile din orice punct de vedere, fiind in acelasi timp solida si agila, mica dar spatioasa, frumoasa in toate privintele. Fiat Panda My Life dispune de 3 versiuni de echipare (Actual, Active, Dynamic), o motorizare pe benzina (1.2 69 CP E 5 ) si una diesel (1.3 Multijet 75 CP E 5).
Panda s-a reinventat dar si-a pastrat personalitatea sa unica. Generoasa prin spatiu dar mica atunci cand trebuie sa gasesti un loc de parcare, in spatiul aglomerat al orasului. Robusta si pregatita pentru orice, atat de manevrabila, este o placere sa o conduci. Descopera Fiat Panda prin solutii si imagini inteligente, toate adunate pentru a-ti face viata mai usoara.




Sky Dome

Este nevoie de numai 7 secunde pentru a iti insori habitaclul. O actionare a comenzii de pe plafon si acoperisul amovibil SkyDome se va deschide pentru mai multa lumina si prospetime in Fiat Panda. Un panou din sticla heliomata culiseaza de-a lungul a doua bare din aluminiu peste un alt panou din sticla, astfel incat sa poti sofa sub cerul liber.


Interior flexibil

Spatiul interior generos pentru un mini poate fi distribuit perfect pentru pasageri si bagaje. Versiunea cu bancheta posterioara culisanta permite miscarea acestora cu 8 cm in fata si 8 in spate. Spatiul pentru bagaje creste astfel de la 176 litri la 235 litri, in cateva secunde. Pliaza complet bancheta posterioara si ai obtinut nu mai putin de 775 litri volum de incarcare al portbagajului. Plansa de bord este perfect pozitionata, iar schimbatorul de viteze este plasat la indemana pentru o utilizare rapida. Poti sa le ai pe toate si chiar mai mult. Confortul tau pe parcursul intregului an este asigurat prin alegerea dintre aer conditionat manual sau climatizatorul automat, pentru a imbunatati si mai mult atmosfera la bordul deja proaspetei Panda. Irezistibila. Inovativa. Energica. Interiorul lui Fiat Panda te indeamna sa te urci la volan. Spatios si plin de viata, este modulat cu stil, ofera o senzatie placuta si utilizeaza o gama larga de materiale in culori pastel.


Exteriorul

Irezistibilul Fiat Panda arata bine din toate perspectivele. Designul sau original sfideaza clasicele definitii. Solida si practica, agila si avansata, Panda reprezinta forma autovehiculelor viitorului. Stilul inconfundabil al Fiat-ului Panda se reflecta in valoarea sa practica de MPV. Blocurile optice posterioare sunt dispuse vertical si flancheaza hayon-ul de dimensiuni generoase. Aceasta pozitionare a caii de acces la portbagaj este inteligenta si functionala, ca intregul vehicul, pentru a face fata ritmului alert al vietii moderne. Rularea este intotdeauna stabila si in siguranta, multumita sasiului puternic si caroseriei perfectionate in tunelul aerodinamic. Rafinata, economica, plina de buna dispozitie, Fiat Panda satisface toate cerintele unei calatorii. Nu vei mai dori sa pleci nicaieri fara ea.


Pentru detalii va rugam sa consultati fisa de preturi de mai jos.
Pentru o vizualizare optima va recomandam sa folositi functiile '
Fullscreen' si 'Zoom'.


Oferta valabila in perioada 1-30 iunie 2011.
Preturile sunt exprimate in Euro, includ TVA si transportul pana la concesionar.

Detalii suplimentare despre acest model si oferta de pret gasiti la dealerul dvs. Fiat - AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites